Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Fremtidens Safari bedst til at overholde web-standarder

En kommende version af Apples Safari-browser er ifølge den nyeste Acid3 compliancy test bedre til at overholde web-standarder end samtlige andre browsere på markedet. Det viser tests af Apples nyeste interne Webkit.

Interne tests af Apples nye Webkit, der er selve teknologien i Safari viser, at kommende versioner af Safari måske bliver langt bedre til at overholde web-standarder end tilfældet er nu, både med Apples egen browser og med konkurrenternes.

Således vinder WebKit i nyeste build stort over andre browsere i Acid3 compliancy tests med en korrekt visning på hele 90 procent. At tallet ikke er 100 har sin årsag i at Acid3 er så ny at ingen browsere sandsynligvis vil kunne overholde alle nutidige og kommende webstandarder til fulde. Den kommende Safari 3.1 klarer sig nogenlunde med 74 procent, mens den nuværende Safari 3.0.4 ligger på 39 procent. Dermed lægger Apple altså kraftigt op til at forbedre Safari i fremtiden, hvilket er godt nyt til ejere af både Mac, Windows, iPhone og iPod Touch.

Camino 2.0a1, Firefox 3.0b5 og Seamonkey 2.0a1, der bruger samme Gecko-teknologi, klarer sig ens med 69 procent, mens de nuværende builds af Firefox ligger på 51 til 59 procent. Opera er en kende bedre med 60 procent i sin nuværende udgave.

Sjov nok ligger Internet Explorer i bunden med version 5.50.4807.2300 på 13 til 14 procent. Det er højere end både Internet Explorer 6.0 7.0.x, der ligger på 11 til 12 procent.

Acid3 tester både variabler i billeder, CSS og XHTML og en række DOM2 scripts til benchmarking.

Acid3 blev lanceret den 3. marts af Web Standards Project. Meningen med Acid3 er at give et værktøj til at teste både nuværende webteknologier med, samt web 2.0.

Du kan afprøve din browser hos Acid3.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere