Microsoft afslører priser for Office 2010

Det kommende Office 2010 bliver billigere hvis du kan undvære en papæske.

I dette blogindlæg har Microsoft for første gang afsløret de amerikanske priser for kontorpakken Office 2010, der kommer på markedet senere på året. Pakken kommer i fire forskellige udgaver, Office Home and Student, Office Home and Business, Office Professional og Office Professional Academic.

Den største nyhed er, at kunderne kan vælge mellem en almindelig hyldeversion og et billigere såkaldt Product Key Card, som kun indeholder en aktiveringsnøgle. Et Product Key Card kan f.eks. bruges til at aktivere en kopi af Office 2010, der er forhåndsinstalleret på en ny computer.

Men denne kode kan kun bruges på én computer, mens hyldeversionen kan installeres på to eller tre computere (Family Pack).

Office Home and Student skal koste 149 dollar (119 dollar som Product Key Card), Office Home and Business sælges for 279 dollar (199 dollar), Office Professional koster 499 dollar (349 dollar) og Office Professional Academic koster 99 dollar.

Basispakken Office Home and Student indeholder de fire kerneprogrammer Word, Excel, PowerPoint og OneNote, mens Home and Business desuden leveres med Outlook.

Den store Professional pakke indeholder desuden databasen Access og forskellige support-ydelser, mens Academic er en særlig uddannelses-udgave, der kun sælges gennem udvalgte universiteter.

Microsoft fortæller desuden at mere end to millioner brugere har hentet den offentlige betaversion af kontorpakken. Programmerne kommer også som web-apps, der kører direkte i browseren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere