Terrorangreb i Second Life

Second Life er ramt af terror fra organisationen »Second Life Liberation Army«, som vil befri den virtuelle verden fra skaberne, Linden Labs.

Flere og flere firmaer og organisationer er tilstede i den virtuelle verden Second Life. Men også lidt mindre velkomne personer finde vej til »den anden verden«.

For eksempel har terrororganisationen Second Life Liberation Army (SLLA) hærget i Second Life i næsten seks måneder. Gruppens formål er at hive styringen ud af hænderne på skaberne, Linden Labs, og overgive den til verdenens fire millioner indbyggere i form af et repræsentativt demokrati.

På sin hjemmeside beder organisationen om bidrag til kampen. Den er indtil videre blevet udkæmpet ved at affyre bomber i den virtuelle verden. Det er kun meningen, at SLLA vil ramme personer og lokaliteter, der har tilknytning til Linden Labs.

Bomberne beskrives som små støvskyer, der dækker landskabet og skader avatarer i nærheden. Skaden forsvinder dog hurtigt igen, fortæller Linden Labs, der tager kritikken roligt - indtil videre.

»Vi gør vores bedste for at sikre kreative ytringer - inden for en vis grænse,« siger Catherine Smith, der er marketingschef i Linden Labs til AFP.

Derfor vil Linden Labs fra gang til gang vurdere, om angrebene skal føre til udelukkelse.

På SLLAs hjemmeside er en af målsætningerne beskrevet således:

»Second Life-brugerne skal have basale rettigheder. Den bedste måde at opnå det på er efter vores mening, at Linden Labs udbyder offentlige aktier i Second Life til brugerne. Hver bruger skal have mulighed for at købe en andel til en fast pris. Det er den bedste forudsætning for at sikre udviklingen af Second Life.«

SLLAs blog

SLLAs hjemmeside




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere