Nye netværksswitche fra 3Com

3Com har lanceret nye produkter til virksomheders datanetværk. Den nye CoreBuilder 9000 er en prisbillig switch til rack-montering, mens SuperStack II Switch 3300 XM er en stabelbar 10/100 Mbit/sek switch.


- Med disse produkter tilbyder vi høj funktionalitet og let adgang til at øge netværkets kapacitet til meget konkurrencedygtige priser. Hidtil har mange virksomheder enten måttet anskaffe en chassis-baseret løsning med langt flere funktioner end nødvendigt for at kunne lave en rackmonteret løsning, eller også har de været nødt til at gå på kompromis med prisen for at bygge en robust, stabelbar løsning, siger Michael Blomqvist, markedschef for 3Com Nordic.


Den allerede eksisterende CoreBuilder 9000-enhed får nu en lillebror, idet 3Com har udviklet en billigere løsning til højkapacitets data-switching i netværkets yderkanter. Den nye switch byder på en ydelse på 18 Gbit/sek, inklusive tre eksterne Gigabite Ethernet-porte til tilslutning af arbejdsgrupper, servere og centrale netværksenheder.


Det nyeste medlem i SuperStack II 3300-familien sender prisen på en 10/100 Mbit/sek-switch ned i nærheden af en almindelig hub. Den nye SuperStack-switch kan dele højhastighedsforbindelser med andre SuperStack II Switch 3300-modeller, og den byder på et bredt udvalg af kabeltype-forbindelser til højhastighedstilslutning, inklusiv 100BASE-FX, 1000BASE-SX, 1000BASE-LX og ATM.


18 Gbit/sek CoreBuilder 9000 koster $6.495 og leveres til oktober. SuperStack II Switch 3300 XM er prissat til $1.895 og kan allerede købes.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Ciklum ApS
    Offshore software- og systemudvikling.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere