Facebook forsøgte at købe Twitter

Facebook forsøgte at købe mikro-blogging-tjenesten Twitter for 500 millioner dollar. Forhandlingerne brød sammen for tre uger siden.

Den populære mikro-blogging-tjeneste Twitter er tilsyneladende ved at blive solgt. I hvert fald hvis man skal tro avisen Wall Street Journal, som nævner Microsoft, Google, Yahoo og Verizon blandt de firmaer, der er interesseret i Twitter.

Men det er Facebook-chef Mark Zuckerberg, der har været tættest på at få fingrene i Twitter. Facebook har forhandlet med Twitter indtil for tre uger siden, hvor forhandlingerne ifølge avisen brød sammen.

De to parter kunne tilsyneladende ikke blive enige om prisen for Twitter. Facebook har tilbudt 500 millioner dollar i aktier og kontanter, men Twitter-ejerne har ikke været tilfredse med dette tilbud.

Beløbet er dog ikke helt dårligt i betragtning af, at Twitter indtil nu stort set ikke har nogen indtægter. Men Twitter har seks millioner registrerede brugere - en vækst på 600 pct. på et år.

Blandt investorerne i Twitter er Amazon-chef Jeff Bezos gennem hans firma Bezos Expeditions og Netscape-legenden Marc Andreessen, som også sidder i Facebooks bestyrelse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere