Web-guiden uge 50 - Boo.com

Navn: Boo.com


Adresse: http://www.boo.com


Emne: Handel


Beskrivelse: Det er tre unge innovative svenskere, som står bag den globale modebutik, Ernst Malmsten, Kajsa Leander og Patrik Hedelin. Boo.com er den første egentlige verdensomspændende Internetbutik, der handler med mode- og sportstøj. I forretningens sortiment findes mærker som bl.a. The North Face, Puma, Fred Perry, Helly Hansen, New Balance, Vans, Converse, Royal Elastics og DKNY Active. Mærkeudvalget omfatter såvel brede kvalitetsmærker som mere niche-producerede sports- og modemærker fra USA og Europa.


Design: Designet er imponerende, men betyder også at man skal være tålmodig mens der loades. Sitet fungerer bedst med et hurtigt modem og Flash installeret på computeren. Java skal være aktiveret. Navigationen er forholdsvis enkel; man kan søge på enten mærkevarer eller beklædningsgenstande. Som medlem af Booclub (du opgiver et brugernavn og password) får du adgang til forskellige tjenester. F.eks. kan du følge din bestilling i Post Danmarks Track & Trace-system. Netnymfen miss Boo står for den "personlige" betjening: hun popper op i et separat vindue og giver gode råd og småirriterende kommentarer til de ting, du foretager dig - hun kan heldigvis lukkes ned efter temperament.


Opdatering: Det er ikke muligt at se, hvornår hjemmesiden sidst er opdateret.


Links: I forretningens spændende multimedie-magasin "boom" finder man nogle få links til interessante websteder.


Omfang: Boo har et bredt udvalg af sport- og fritidstøj til både mænd og kvinder. Unge netbrugere vil nikke genkendende til smarte mærkevarer i den pebrede ende af prisskalaen. 3D-billeder og zoom-teknik gør det muligt at vende, dreje og forstørre varerne. De praktiske oplysninger, som f.eks. leveringstid og betalingsform, er godt gemt på sitet, men de findes.

Er man interesseret i at læse mere bredt om sport, mode og kultur, er der masser af artikler at finde i det selvstændige multimedie-magasin Boom. De oplysninger du giver om dig selv bruger Boo til at servicen mere personlig og målrettet. Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger bliver videregivet til andre, skal du huske at afkrydse et bestemt felt i bestillingsproceduren.


Samlet vurdering: Der er fuld returret (Boo betaler), hvis den købte vare ikke lever op til forventningerne. Har man spørgsmål kan man enten ringe eller e-maile Boo. Vi fik fin betjening af boocrew'et i telefonen og modtog svar på e-mails inden for 1-2 dage. Varens pris er incl. fragtomkostninger. Leveringstiden er 5 hverdage. SOL laver en bestilling en mandag og modtager varen om fredagen. Varen bliver sendt ud med Post Danmark.
Det er vanskeligt at bedømme prisen - medmindre man i forvejen kender mærkerne. Priserne er inkl. fragt. Betaling kan foregå med Dankort og andre kreditkort. Man kan også bede om en faktura, men det kræver, at man er villig til at opgive sit cpr. nummer.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Højer og Lauritzen ApS
    Distributør af pc- og printertilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere