Artikel top billede

Du skal ære din admin

I dag er det System Administrator Appreciation Day.

Har du købt blomster til din admin i dag? Ellers må du hellere komme afsted – for den 29. juli er udråbt til System Administrator Appreciation Day, eller forkortet Sysadminday. På denne dag bør alle computerbrugere ære deres admin og vise deres taknemmelighed med små gaver.

Sysadminday har eksisteret siden år 2000 (altid den sidste fredag i juli) og har endda sin egen sang og en hjemmeside, hvor man også finder en lidt kedelig liste med forslag til gaver. Et gavekort til Amazon, en laserpointer eller en mp3-afspiller er blandt gaveideerne.

Nu spørger du måske, hvorfor du bør købe en gave til din admin – denne ukendte, usynlige person, der trækker kabler rundt på kontoret og tager på arbejde midt om natten for at installere patches. Men husk nu på, at det måske er netop denne patch som forhindrer, at din computer bliver hacket i morgen.

”Tænk på alle de lange timer (også weekender) og krævende opgaver. Lad os være ærlige. Nogle gange kender vi ikke vores system-administratorer så godt som de kender os. Husk at det er denne dag, hvor du kan vise din taknemmelighed overfor din system-administrator for deres hårde arbejde. Tak dem for alt det de har gjort for dig og din virksomhed,” lyder opfordringen på sysadminday-hjemmesiden.

I en højteknologisk verden hvor elektroniske beskeder ryger rundt om kloden på millisekunder og selv de største afstande bliver usynlige på nettet er det nemt at glemme, at det stadig er mennesker som installerer serverne, trækker kabler og sørger for at holde hele denne elektroniske infrastruktur kørende.

Så husk at ære din admin – små offer-gaver til it-guderne kan aldrig skade.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere