Sputnik vrager Nordisk Film

Tidligere konkurrent skal nu sælge film via TV2 Sputnik.

TV2s tv-tjeneste på nettet, Sputnik, har fået ny indholdsleverandør. Faktisk er det den tidligere konkurrent YouSee.tv, der nu leverer film på Sputnik.
De to parter har indgået en aftale, der sender den tidligere samarbejdspartner Nordisk Film ud i kulden.

”Vi har tidligere haft en aftale med Nordisk Film, men den har vi opsagt, fordi vi gerne ville have nogen flere film. Vores filmtjeneste har nødtørftigt været aktiv siden vores relancering sidste år. Men faktisk havde vi kun cirka 80 film liggende,” siger den kommercielle chef, Jan Færch, hos TV 2 Sputnik.

Og det er ikke nok for de fleste kunder i butikken.

”Det er jo 20 procent af filmene, der står for 80 procent af udlejningerne, og det er altovervejende sådan, at det er de nyeste premierefilm, som flest folk vil leje. Og da vi gerne vil tilbyde det, som folk efterspørger, så var vi nødt til at vælge en anden samarbejdspartner, for det er klart, at Nordisk Film ikke har alle de nyeste film,” siger Jan Færch til ComON.

YouSee.tv har over 600 film, og der kommer hele tiden flere til.

Småpenge
Hos Sputnik valgte man at samarbejde med YouSee, fordi det var lettere at indgå partnerskab i stedet for selv at stå for at indgå aftaler med filmselskaber.

Men går i ikke glip af en god fortjeneste ved at lade YouSee står for filmtjenesten?

"Der er i forvejen så få penge i film, at der er tale om småpenge. Faktisk er vi tilfredse, hvis bare vi kan få filmtjenesten til at løbe rundt uden at den giver underskud,” siger Jan Færch fra TV 2 Sputnik.

YouSee lejede sidste år 300.000 film ud via nettet og kabel-tv. Målet er at komme op på en million viste film i 2010. Den ambition bliver nu lettere at opnå, da TV2.dk er en af landets mest velbesøgte hjemmesider.

YouSees film ligger allerede nu klar på Sputnik.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere