Nye bærbare og tablets fra Dell

En rask lille finanskrise skal ikke forhindre Dell i at lancere 39 nye produkter. Mest til firmaer, men andre må gerne kigge med og blive klogere på, hvad der gør en bærbar til en firmabærbar.

Nye bærbare og tablets fra Dell

Firmacomputere med nyt design og en stor håndfuld professionelle services til din hårdt pressede it-afdeling var, hvad Dell havde med til dig og din it-afdeling, da 2011-linien blev lanceret.

Samtidig fortalte Dell, at firmaet i løbet af året vil lancere 10-tommer tablet-computere med både Windows 7 og Android 3.0. Pris og lanceringsdatoer for de mere firma-orienterede tablets er dog endnu ukendt.

Til gengæld er Dell ikke bange for at vise deres nye serie Latitude bærbare frem, som har fået en makeover. En makeover der dog ikke er mere omfattende, end at produktchef Lars Larsson understreger, at det eksisterende tilbehør stadig kan anvendes.

Der er dog kommet nye funktioner til som baglyst keyboard samt express-charge, som lader dig lade din bærbare op til 80 procent på en time. Desuden har Dell tilsat nye Intel processorer og teknologier som USB 3.0 til de bærbare maskiner.

De nye modeller tæller Latitude E6220, E6320, E6420, E6520 og E6420 ATG, som er firma-orienterede hårdføre bærbare med metalkabinet.

Størrelserne går fra 12 til 15 tommer, hvor det lille x i 6x20 afslører skærmens størrelse. For de fleste modeller kan du desuden vælge mellem 3-, 6-cellede batterier - eller tilføje et ekstra 9-cellet batteri til bunden, til de lange seje træk over Atlanten eller forgæves ventende på S-toget i snevejr.

Desuden er Dell klar med de to bærbare E5420 og E5520, som er mere ordinært udseende budget-venlige bærbare.

Dell vil endnu ikke ud med priserne på maskinerne, men regner med at annoncere dem inden for et par uger.

Husk: Firma-bærbar er en udstrakt hånd til it-afdelingen

Ud over de nye maskiner annoncerede Dell også en række professionelle services til firma-bærbare.

Men hæng nu på, selv om firma-bærbare umiddelbart lyder lige så ophidsende som revisorkongresser, drag-race i en Lada eller operationer uden bedøvelse.

For selv om ydret på en firma-bærbar kan være lidt mindre spændende end din gamer-bærbar, der med flammeskrift viser omverdenen, at du også er kendt som Doktor Død i Counter Strike, er det som bekendt de små forskelle, vi skal værdsætte.

For som produktchef Lars Larsson fra Dell understreger, handler firma-bærbare om levetid og platformsstabiliteten. Både så dockingstationer og tilbehør kan bruges mellem forskellige generationer af bærbare, men også så din hårdt prøvede it-afdeling kan have hele softwarebiblioteket samlet og klar til installation i et såkaldt image, hvis din maskine skal skiftes.

Det er den slags, som gør it-afdelingen glad, men som de fleste brugere er ret ligeglade med.

Et eksempel, som Lars Larsson nævner, er Dells Image-direct, en online service, hvor Latitude og Omniplex kunder kan opbygge deres eget image. Derefter har du det i princippet til både de ældre Latitude eller Optiplex maskine i samlingen, samt til det udstyr i serien du måtte købe i fremtiden.

Dell kunder kommer desuden til at kunne tilkøbe pakker af professionelle ydelser som sporing, fjernstyring og sletning af data, hvis din bærbare bliver stjålet - og genskabelse af samme data, hvis du vælter kaffe i tastaturet eller glemmer maskinen på kakkelovnen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere