Artikel top billede

Download: Gratis program sikrer dig en ren og hurtig pc

Din computer bliver støt og roligt sløvet af unødvendige data. Måske var det på tide at give din Windows-installation en rengøring? Du kan måske få en væsentligt hurtigere pc. Prøv det gratis program CCleaner her.

Download: Gratis program sikrer dig en ren og hurtig pc

Du kender det sikkert:

Selv om Microsoft har oppet sig med Windows 7, føles det umiskendeligt stadig, som om din computer langsomt bliver sløvere og sløvere.

Når du surfer rundt på nettet, bliver din harddisk proppet til med midlertidige internetfiler, oversigter over besøgte websider, cookies, gemte adgangskoder og oplysninger fra onlineformularer.

Programmer har desuden for vane at skabe en lang række midlertidige filer, mens Windows nærmest i takt fylder den såkaldte registreringsdatabase op.

Umiddelbart kan sådanne skarnstreger optage harddiskplads og sågar sænke din computers ydelse. Men hvad værre er: Snushaner kan nemt trække dyngevis af private oplysninger ud af din computer. Oplysninger, som du måske ikke ønsker falder i andres hænder.

CCleaner løser problemet

Her kommer programmet CCleaner på banen med en elegant, gratis og brugervenlig løsning.

Programmet fjerner kort fortalt de spor, du og dine programmer på den ene eller anden måde efterlader på computerens harddisk.

Det sikrer altså din virtuelle privatsfære, og hvis du kører det, er der god chance for, at du samtidig kan genvinde noget harddiskplads.

Da vi kørte programmet, fik vi som med et trylleslag frigjort intet mindre end 835 megabyte på vores harddisk, og det lod efterfølgende til, at computeren var blevet en smule kvikkere i optrækket.

Programmet fylder bare 2,83 megabyte, er tilgængeligt på dansk og virker med både 32- og 64-bit udgaver af dit Windows-styresystem.

Hent og prøv CCleaner her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere