Sådan får du tabte ting tilbage

Smart webtjeneste gør det nemmere at få ting tilbage, som du har tabt, eller som er blevet stjålet. Se her hvordan det fungerer.

Der er ikke noget værre end at miste sin mobil eller sit digitalkamera. Især ikke hvis de er fyldt op med billeder, der er uerstattelige.

Heldigvis kan du gardere dig mod den uheldige situation ved at sætte klistremærker med navn og adresse på dine favoritting.

Men du kan også bruge webtjenesten SendMeHome.com, der er en lidt mere sofistikeret løsning.

Hjemmesiden er gratis at bruge, og du tilføjer den ting, som du gerne vil sætte et klistremærke på, eksempelvis din iPhone med massevis af feriebilleder og kontaktinformationer.

SendMeHome.com får telefonen en unik kode på mellem to og syv tegn.

Herefter kan du printe labels ud med teksten "I am lost - sendmehome.com" inklusive den unikke kode. Det er også muligt at bestille hårdføre klistremærker via webtjenesten, hvis du ikke lige har en printer, der håndterer labels.

Men hvad er egentlig anderledes i forhold til den gode, gamle løsning, hvor du bare smækker et klistermærke på med navn og adresse?

Det smarte er, at koden fylder væsentligt mindre end en lang og kompliceret adresse, og samtidig har du mulighed for at rette i dine data online. Det vil sige, at hvis du skifter adresse, skal du ikke til at fjerne labels fra al din elektronik.

Hvis nogen finder din tabte telefon og går ind på SendMeHome.com, kan de ud over kontaktoplysninger desuden få oplyst, hvor du har mistet mobilen, og om du giver en findeløn.

Du kan læse mere og prøve SendMeHome.com her.

Denne her video viser, hvordan du bruger den gratis webtjeneste:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere