Otte flop på direkte dansk tv

Vi har gennemtrawlet YouTube for at finde de bedste - eller måske værste - eksempler på direkte tv, der går galt. Se de danske studieværter slås med kludrede stemmebånd, løbske biler og drilsk teknik.

Otte flop på direkte dansk tv

Direkte tv ser ofte legende let ud, men det er en svær disciplin. Studieværterne skal holde styr på udsendelsen, mens øresneglen knaser med kommandoer fra produceren.

Det gælder om at kigge i det rigtige kamera, huske spørgsmålene når nogen interviewes og ikke mindst at runde udsendelsen af på et præcist klokkeslæt.

Samtidig skal der være styr på interviewpersonerne, der ikke altid gør som forventet. Og så det også vigtigt, at studieværten ikke kludrer i udtalen af alverdens mærkværdige ord.

For det meste går det godt, men nogle gange kikser det fælt.

Vi har gennemtrawlet YouTube og fundet de bedste - eller måske rettere værste - eksempler på direkte dansk tv, der går helt galt.

Læn dig tilbage i kontorstolen og find smilebåndet frem.

8. Sikke en (kokos)nød

Direkte tv kan udvikle sig meget uforudsigeligt, når der er gæster i studiet, som skal foretage noget spektakulært. På DR's Aftenshowet er en karatemester troppet op for at slå verdensrekorden i at hakke kokosnødder. Men det er egentlig kun hånden, han slår...

7. Du er på, Caroline!

En rød lampe på kameraet lyser, når der sendes. Dermed kan studieværten orientere sig om, at udsendelsen er i gang, og hvor der skal kigges hen. Men hvis man som studievært Caroline Boserup på TV 2/Nyhederne sidder med ryggen til kameraet, kan det hurtig gå galt. Det bliver ikke bedre, hvis man samtidig rækker tunge.
- Du er på...siger nogen, og så kan det nok være, at Carolines muntre ansigt ændrer sig dramatisk.

6. Åh nej, jeg har lavet en "Caroline"

På Go'Morgen Danmark går det galt for Michelle Bellaiche, der ikke er klar over, at hun er på direkte tv. Der går længe, før hun fatter, hvad der er galt, selv om hendes medvært prøver at hjælpe hende på rette vej:
- Åh nej, jeg har lavet en "Caroline Boserup", udbryder Michelle Bellaiche. Se forrige klip med Caroline Boserup her.

5. Koks i computeren

I gamle dage hed det, at der var koks i båndmaskinen, når afviklingen af TV Avisen ikke gik, som den skulle. I dag er det servere, som afvikler indslagene, men det betyder ikke, at nyhedsudsendelsen er fri for fejl. Stakkels Reimar Bo må undskylde og lover serveren bank i dette klip:

4. Hjælp bilen stikker af

Direkte tv kan nogle gange være meget uforudsigeligt, og det gælder også på det ellers stilfærdige Go'Morgen Danmark på TV 2. Her løber en bil løbsk, og det får studieværten Anders Breinholt til at gribe mikrofonen for at kommentere det vanvittige forløb:
- Nej, nej, nej, nej. Det her er direkte fjernsyn. Det kan næsten ikke blive bedre.

3. Studievært bryder sammen

Det er ikke altid lige let at håndtere opkald fra lytterne i en direkte udsendelse. Her går det frygteligt galt, da en ældre dame ringer ind. Hun kan ikke forstå, at hun er direkte igennem og bliver forvirret af lyden fra fjernsynet, der er lidt forsinket i forhold lyden fra hendes telefon. Det bliver til en mærkværdig samtale mellem den ældre dame og studieværten, hvis professionelle facade krakelerer, da han bryder sammen af grin.

2. Det bedste og værste fra DR

Den her ti minutter lange video er et sammenkog af kiks, koks, host og forvirring under afviklingen af TV Avisen på DR. De mange episoder stammer fra 2008, og det er svært ikke at trække på smilebåndet:

1. Det bedste og værste fra TV 2

TV 2 er ikke bange for at vise, at Nyhederne ikke altid afvikles helt efter planen. Tv-stationen har selv klippet de her stumper sammen, hvor det går galt med kludder i ord og teknik - for rullende kameraer:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere