Brug din pc som clockradio

Webtjenesten ClockEasy fungerer som en online clockradio, der vækker søvnige it-medarbejdere. Desuden kan den skabe digitale ure med nedtælling, som du kan placere på din egen hjemmeside. Prøv selv her.

Der er god grund til at hade clockradioer. De modbydelige maskiner har med hidsige lyde i generationer drevet folk ud af deres behagelige senge, og nu er det ikke længere kun i soveværelset, clockradioen har sit domæne.

Den er nemlig gået på nettet og er parat til at vække dig fra dagdrømmeriet foran computerskærmen.

Med webtjenesten ClockEasy har du mulighed for at sætte en alarm, og når den går af, vil du ikke være i tvivl. Den karakteristiske bip-bip-lyd vælter ud af dine højttalere eller dine hovedtelefoner.

Når du først har indstillet clockradioen, kan du surfe løs på andre websider, indtil alarmen går i gang.

Du har - ligesom på en rigtig clockradio - mulighed for at trykke på snooze, hvis du trænger til lidt mere tid at vågne op i.

På Clockeasy kan du også meget nemt skabe et ur med nedtællingsfunktion, og det kan sættes ind på din egen hjemmeside. Du indstiller ganske enkelt uret til at tælle ned mod en bestemt dato og klokkeslæt. Derefter får du en kodestump, som er lige til at kopiere.

Der er også muligt at tilføje tekst til nedtællingsfunktionen, eksempelvis "nedtælling til juleaften".

Du kan prøve Clockeasy her.

Webtjenesten er en betaversion, men fungerede udmærket da vi prøvede.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere