Her er otte smarte tips til Word

Sæt kodelås på et dokument, lær at indsætte tekst lynhurtigt og slip for irriterende faner samt menuer. Vi er klar med otte smarte tips til Word - bliv konge over skriveprogrammet her.

Selv om der findes adskillige gratis skriveprogrammer, er Word stadig førstevalget på mange arbejdspladser og i mange hjem.

Microsofts program er da også noget af en sværvægter, når det gælder muligheder og funktioner.

Men nogle gange er det svært at vide, hvor de smarte finter findes. Vi har derfor samlet otte smarte tips til Microsoft kontorprogram her:

1. Sådan sætter du kodelås på Word-dokumentet

Hvis dit Word-dokument ikke skal være tilgængeligt for andre, der bruger samme computer, så giv det en adgangskode. På den måde er det kun dig, der kan åbne filen.
Læs mere her

2. Prøv en lille finte i Word 2007

Med musens scrollhjul kan du hurtigere komme rundt i menuoversigten i Word 2007.
Læs mere her

3. Sådan sparer du plads i Word 2007

Skal du have mast jobansøgningen eller en anden tekst ned på én side? Hvis du anvender Word 2007 kan du slippe for manuelt at file teksten til, for kontorprogrammet har nemlig en rigtig smart funktion.
Læs mere her

4. Spar også på pladsen i gamle Word-versioner

Det er ikke kun i den nye Word 2007, at du med en smart finte kan justere dokumenter, så de kun fylder en enkelt side. Her er en finte til Word 2003.
Læs mere her

5. Få den klassiske Word-menu tilbage

Hvis du stadig kløjes i menuerne i Word 2007 og savner de klassiske Word-menuer fra 2003-udgaven, så er der en løsning på det. Hent en udvidelse, der giver dig den gamle menu tilbage.
Læs mere her

6. Sådan indsætter du hurtigt tekst i Word 2007

Skal du indsætte en lang tekst i Word 2007 fra et andet dokument, så findes der en smart måde.
Læs mere her

7. Slip for irriterende farver og faner i Word 2007

Nu kan du slippe for distraherende faner, menuer og farver i Word 2007. Udvidelsen Writespace giver dig nemlig hurtigt et helt enkelt miljø at skrive i.
Læs mere her

8. Send kæmpe filer direkte fra Word

YouSendIt er en gratis webtjeneste, hvor du kan sende kæmpe filer til vennerne. Vil du udnytte tjenesten bedre, kan du hente en række plug-ins, eksempelvis til Microsoft Office, så du lynhurtigt kan sende din store fil af sted direkte fra kontorprogrammet.
Læs mere her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere