Lille WiFi-skærm til hurtig net-surf

Nu får du internettet i din hule hånd. Toshiba har nemlig skabt en syv tommer trykfølsom skærm, der går på nettet. Dermed kan du slappe af i sofaen og med pegefingeren tjekke mail og se video.

BERLIN - IFA: Internettet får en stadig større plads i vores liv. Vi skriver til hinanden på Windows Live Messenger, læser avisernes nyheder via RSS-feed, uploader videoklip fra sommerferien til YouTube og deler billeder med vennerne på Flickr.

Med den stigende onlineaktivitet følger også behovet for at være på nettet. Du kan naturligvis bruge din stationære pc, din bærbare computer eller din mobil, men Toshiba er nu parat med en anden løsning: JournE.

Det er en multimedia tablet med en trykfølsom skærm på syv tommer (17,78 centimeter), og den har indbygget trådløst netværk. Desværre er det ikke den hurtige N-standard, men blot Wi-Fi 802.11 b/g.

JournE lægger altså op til at slappe af i sofaen, mens du kan være online med vennerne og følge med på dine favoritwebsider. På den trykfølsomme skærm kan du få et virtuelt tastatur frem, hvis du har brug for at skrive en besked.

Ifølge Toshiba skulle det være muligt at koble JournE til en fladskærm eller en bærbar, hvis du har brug for at få vist billeder eller video på en større skærm. Det kunne eksempelvis være, hvis familien var samlet og lige skulle se billederne fra sommerens store grillfest.

JournE vejer cirka 450 gram, og batterilevetiden er 14 timer. Hvis den bruges intensivt til videofremvisning kan den dog ikke holde mere end to timer. Der er en gigabyte hukommelse på maskinen til at begynde med, men du kan selv smide et SD-kort i, eksempelvis med 32 gigabyte.

JournE er ude i de europæiske butikker i slutningen af året, og prisen bliver 249 euro, cirka 1.900 kroner.

Du kan se en video af JournE her:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere