Klem ekstra power ud af din bærbar

Med programmet BatteryCare kan du vride ekstra kræfter ud af batteriet på din bærbare computer. Samtidig får du en række smarte muligheder. Download BatteryCare til din bærbar her.

Hvis du har en bærbar computer, så er du nok meget opmærksom på batterilevetiden og skuler ofte til batteri-ikonet ved siden af uret i Windows' højre hjørne.

Men da det er svært at aflæse, er det nødvendigt at lade musen glide hen over ikonet for at finde ud af præcist, hvor lang tid batteriet har tilbage både i minutter og procent.

Det er egentlig udmærket, men det kan gøres bedre. Det mener folkene bag BatteryCare, som er et program, der giver dig langt mere end blot en hurtig statusopdatering på batteriet i den bærbare pc.

Du får nemlig et billede af, hvor slidt dit batteri er, hvor meget kapacitet der er tilbage, og du har mulighed for at se, hvor varm computerens processor er.

Men det mest geniale ved programmet er, at det kan justere Windows' indstillinger, hvis du skal have klemt så meget power ud af dit batteri som muligt.

Hvis du kører Windows Vista vil BatteryCare automatisk slå den krævende Aero-brugergrænseflade fra, samtr andre funktioner som SuperFetch, ReadyBoost og Windows Search.

Hvis du forbinder et strømkabel til computeren, sætter BatteryCare automatisk programmerne i gang igen.

Samtidig vil programmet med jævne mellemrum opfordre dig til at aflade dit batteri fuldkomment. BatteryCare holder nemlig øje med, hvis batteriet er blevet "sjat-ladet" lidt for ofte og nu har brug for at blive kørt i bund og derefter fuldkommen ladet op.

Det vil herefter gøre det muligt for computeren at give præcise vurderinger af, hvor meget power batteriet har tilbage. Dermed skal du ikke være nervøs for, at computeren siger "10 minutter tilbage", og to sekunder senere lukker den ned med et brag.

BatteryCare virker på Windows XP og Windows Vista, og det er især på bærbare med Vista, der vil kunne hives ekstra kræfter ud af batteriet. Du kan læse mere om programmet her.

Du kan downloade BatteryCare gratis her.

Du skal dog huske på, at du selv kan gøre noget for at forlænge batterilevetiden. Vi har her samlet 20 tips.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere