Betal kun for de bedste tv-kanaler

Nu kan du slippe for irriterende tv-pakker med massevis af programmer, du ikke gider se - men som du alligevel skal betale for. Med Boxer kan du nemlig vælge de bedste tv-kanaler ud og sammensætte din egen personlige tv-pakke.

En lille, en mellem eller en stor tv-pakke. Det har ofte været det valg, som seerne har haft, når valget stod mellem tv-kanaler fra eksempelvis YouSee eller Stofa.

Udbyderne havde selv stykket pakkerne sammen, og hvis din yndlingskanal var placeret i den store pakke, så var du nødt til at tage den, uanset om du var fuldkommen ligeglad med de øvrige 30 kanaler.

Men det bliver der lavet om på nu, da Boxer - i vid udstrækning - selv vil lade dig sammensætte din egen personlige tv-pakke. Dermed skal du kun betale for de kanaler, du gider se.

Boxer står for digitaliseringen af det danske tv-sendenet, som betyder, at du frem over vil kunne fange 32 kanaler med en almindelig stueantenne - forudsat at dit tv er udstyret med en dvb-t tuner eller får tilkoblet en modtagerboks.

Kanaler som TV 2, DR1 og andre licensfinansierede kanaler skal du ikke betale for at modtage, men hvis du vil have adgang til de øvrige, skal du sende dankortet en tur forbi Boxer, og det giver mulighed for selv at vælge.

En af mulighederne kalder Boxer for Flex8, hvor du kan vælge otte kanaler ud blandt 22 forskellige, eksempelvis TV2 Sport, TV 2/News, CNN og Disney Channel (se hele listen her).

Hvis du bliver træt af nogle af dine otte udvalgte kanaler, kan du skifte dem ud løbende. Det er muligt selv at ændre det via Boxers hjemmeside engang om måneden. Prisen for Flex8 er 179 kroner om måneden, og dertil kommer et halvårligt kortgebyr på 389 kroner.

Køb en kanal ad gangen

Boxer er også klar med tre andre tv-pakker, hvor der allerede er valgt kanaler. Hvis du forelsker dig i en af dem - men mangler din favoritkanal, så er det muligt at tilkøbe den. Det vil sige, at du kan udvide din tv-pakke med de kanaler, der interesserer dig.

Der er dog ikke den helt store tag-selv-buffet, som Boxer har stillet op, selv om der er 32 luftbårne kanaler at vælge imellem.

ViaSat, som står bag blandt andet populære kanaler som TV3 og TV3+, er nemlig slet ikke at finde blandt Boxers kanaludvalg. Samtidig er det ikke muligt at tilkøbe SBS-kanalerne Kanal 4, Kanal 5 og Kanal 6 enkeltvis, hvis du har valgt Flex8-pakken med frit valg.

Det er dog noget, som Steen Ulf Jensen, administrerende direktør hos Boxer TV, håber vil ændre sig, når først Boxer rigtig slår sig løs i Danmark. SBS-kanalerne er dog at finde i Boxers tre andre tv-pakker, der går under navnene Mini, Mix og Max

Så selv om det er blevet lettere at vælge mellem udbuddet af tv-kanaler, er Boxers nuværende tilbud ikke et ultimativt frit valg på alle hylder, men det giver dig trods alt en større frihed til selv at bestemme, hvilke tv-kanaler du gider betale for.

Du kan læse mere om Boxer TV her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere