Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 20. januar 2006.


Mac-tastatur
Logitech introducerer med Cordless Desktop S530 et trådløst tastatur og medfølgende lasermus specielt designet til Mac-ejerne. Det flade tastatur måler 19 millimeter i højden og matcher farvemæssigt Mac'en. Tastaturet har indbygget mini USB-modtager og tænd/sluk-knap på musen, så man kan spare på batteriet, når man ikke bruger musen.
www.logitech.com

Musik fra mobilen til radioen
MMR-60 fra Sony Ericsson er en lille FM-sender. Når senderen er tilsluttet telefonen, kan den overføre musikfiler fra telefonen til en radiomodtager inden for 10 meters rækkevidde. Boksen, som måler 43 x 27 x 11 millimeter, kan kobles til Sony Ericssons mobiltelefoner med systemkoblingen Fast Port. Produktet er lanceret i de lande, hvor lovgivningen tillader den type sendeudstyr. Hvornår det bliver tilladt i Danmark er uvist.
www.sonyericsson.com

Ni gram godt fordelt
Letvægtsheadsettet, Discovery 640 fra Plantronics, vejer ni gram og fungerer ved hjælp af Bluetooth. Det genopladelige batteri giver brugeren en taletid på op til fem timer og en standby-tid på 60 timer. Headsettet giver brugerne mulighed for at opholde sig op til ti meter væk fra hans Bluetooth-enhed. Vejledende pris inklusive moms 849 kroner.
www.plantronics.com

MP3-afspiller med karaokefunktion
T.sonic 520 fra Transcend er en MP3-afspiller, der understøtter formaterne MP3, WMA og WAV. Den måler 74 x 30 x 18,5 millimeter, vejer 28 gram og fås i to forskellige modeller, den røde med en hukommelse på 512 MB og den grå med 1 GB. Endvidere viser det lille farvedisplay teksterne på de sange, der lyttes til og dermed får brugeren, som et ekstra plus, gode muligheder for at træne sangstemmen.
www.transcendusa.com

See aim throw capture and go = Satugo
Bag det sigende navn, Satugo gemmer sig en gammeldags hoppebold i en moderne version nemlig med indbygget kamera med tre millioner pixel, som også kan fungere som webcamera. Bolden kan indstilles til at tage billeder fra luften under flyveturen, eller når den rammer en fast overflade. Kameraet har en hukommelse på 1 GB og kan tilsættes pc'en via USB. For 450 kroner kan den både vandtætte og stødabsorberende kamerabold for eksempel komme med på skiferie eller badeferie.
www.satugo.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere