Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 23. september 2005.


Ny CE-IV digital afspiller fra Alienware
Alienware, der mest er kendt for deres kraftfulde og specielt udseende computere, har kastet sig over de digitale afspillere. Den kan spille musik i både MP3- og WMA-format og har LCD-skærm. CE-IV fås med en hukommelse på enten 512 MB eller 1 GB og vejer ca. 37 gram.
www.alienware.com

Fjernstyret spil
Med denne controller fra Nintendo bryder firmaet med en 20 årig tradition. I stedet for en controller, der bliver holdt med to hænder, introduceres denne, der kan holdes i en hånd alene. Den skal bare holdes op mod skærmen, og dermed kan spilleren hurtigt styre på samme måde som med forrige modeller. Der kan med lethed deltage mere end en spiller med hver deres controller, som oven i købet er trådløs.
www.nintendo.com

Animerede billeder med QuickCam Fusion
QucikCam Fusion er det første webkamera fra Logitech, der kan understøtte den hurtige dataoverførsel, der sker via højhastigheds USB. Det kan håndtere et billedfelt på op til 78 grader i synsfeltet og kan tage almindelige billeder med en opløsning på 1,3 megapixel uden ekstra software. Kamerahuset er på 4 centimeter, og det lyser blåligt, når det er i brug. Med til kameraet følger software, der giver brugeren mulighed for at ændre på sit udseende til tredimensionale animerede figurer, der efterligner ansigtsbevægelser. Man kan også give dem små tilbehør såsom kongekrone eller briller.
www.logitech.com

Et godt liv med LW20
Med lanceringen af LG Electronics nye bærbare computer, LW20, gør firmaet faktisk noget for livet. Denne model er en af de første bærbare, der overholder RoHS-direktivets miljøkrav (Restriction of the use of certain Hazardous Substances). Mere forenklet sagt betyder det, at seks stoffer, der er farlige for naturen, er blevet fjernet fra computerens komponenter blandt andet bly, kviksølv og cadmium. Den viste model har en skærm på 12 tommer og vejer 1,87 kilo inklusive optisk enhed og batteri. I øvrigt gør standardbatteriet det muligt at arbejde trådløst i fire en halv time.
http://nordic.lge.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere