Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 13. maj 2005.


Kombinationskamera fra Logitech
Viewport AV 100 er et web VGA-kamera, der er specielt designet til videokommunikation via brugerens pc. Det har indbygget Bluetooth-hovedsæt, der oplades i den medfølgende oplader. Når hovedsættet ikke anvendes, bliver lyden automatisk transmitteret til pc'ens højttalere. Det justerbare kamera har et synsfelt på 50 grader med en billedhastighed på op til 30 bit/s. Det er kompatibelt med Windows og tilsluttes via USB 2.0.
www.logitech.dk

Skarpt kamera fra Sony
Cybershot DSC-T33 er et 5,1 megapixel digitalkamera fra Sony med en 2,5 tommer hybridskærm. Skærmens størrelse gør det lettere for brugeren at bedømme billederne med det samme. Det er også muligt at optage små film, der kan fremvises direkte som lysbilledshow, hvis man anbringer kameraet i den medfølgende oplader, eller de kan ses på tv'et, da der medfølger AV-kabler. Der kan være 180 optagelser på én opladning af det genopladelige litium-ion batteri.
www.sony.com

Samsung Z300
Z300 er en ny 3G-mobil fra Samsung, der ud over at være forsynet med video, kamera, MP3-afspiller også har udvendige stereohøjttalere. Klaptelefonen, der har en hukommelse på 50 megabyte, har også to kameraer, der gør det muligt både at fotografere og filme. Dertil har den en digital forstærker, der understøtter AAC og AAC+. 3G-mobilen kommunikerer med Bluetooth, USB, SyncML og e-mailklient.
www.samsung.com

Digitalkamera designet til Formel 1
Digitalkameraet R607 er resultatet af et samarbejde mellem HP og BMW WilliamsF1-teamet. Det har 411 megapixels og en sparsom hukommelse på 16 megabyte, hvilket vil sige, det kun kan rumme op til 23 billeder. Dog er der mulighed for at købe yderligere hukommelse med et SD/MMC-kort. Funktionen flerskudsfoto gør det muligt at tage en serie billeder f.eks. af en Formel 1-racer i fuld aktion. Kameraet, der fås i begrænset antal, kan kun købes på nedestående webadresse. Prisen er 2.499,- eksklusive forsendelse.
www.operandum.dk/BMW

Bluetooth headset
GGO3A er navnet på det lille headset, der kun vejer 13 gram og har en rækkevidde på op til 10 meter. Derudover er det udstyret med Soft Gel, der forbedrer stemmekvaliteten. Det giver taletid på 6,5 timer og standby-tiden er på 180 timer. Vejl. pris 599,- kr.
www.deltaco.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere