Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 28. januar 2005.


Lidt for smart?
Der er ikke mangel på kreativitet fra Nokias side, hvilket de understreger med deres lille mobil 7600. Men kan det blive for smart? Indrømmet at designet er lækkert, men det kræver tilvænning med tastaturet. Den har indbygget medieafspiller, der understøtter både MP3 og ACC. Dertil har den en hukommelse på 29 MB, og der er mulighed for udvidelser ved hjælp af hukommelseskort såsom SD eller MMC. Ud over det har den selvfølgelig indbygget kamera og understøtter både Bluetooth og IrDa.
www.nokia.com

Fleksibilitet med Lifebook T4010
Med Lifebook T4010 er det let at dele med andre, hvad man ser på skærmen. Den kan nemlig rotere 180 grader, men det er kun én af dens mange finesser. En anden er f.eks., at den vejer mindre end to kg og derfor er let at have med på farten. Den har en hukommelse på 265 MB og en overskuelig 12,1 tommer skærm.
www.fujitsu-siemens.dk

Skarp Radiohaj
Tilslut denne smarte radio, RadioSHARK AM/FM til en mac eller pc. Den fungerer via UBS og finnen er selvfølgelig antennen. Den kan programmeres til at spille favoritstationerne på de tidspunkter, brugeren vælger.
www.thinkgeek.com

Retro
Der er unægtelig nostalgi forbundet med relanceringen af Commodore 64 DTV (direct to tv). Den sælges med 30 spil, der faktisk er de originale. Det er spil som Wintergame, Summergame, Jumpman Jr og Pitstop - præcis som vi husker dem. Det hele er indbygget i et joystick, der er en tro kopi af Pro 5000 joystick. Det eneste, man behøver foretage sig, er at sætte det til fjernsynet
www.gadgets.co.uk

den ultimative spilleoplevelse med mobilen
EGB-10 fra Sony Ericsson forvandler mobilen til en sjov spillekonsol. Det er let at kæmpe sig igennem de fleste spil på mobilen med det her Gameboard. Det er enkelt at klikke på, og det reagerer hurtigt - et tryk med tommeltotten, og brugeren er i gang igen. Kompatibel med K500i, K700i, T630 og Z600.
www.sony-ericsson.com

En ven i nøden
Er man langt væk fra stikkontakten, der pulser liv i de fleste gadgets, behøver brugeren ikke helt fortvivle. En enkel løsning er at tage en EverywherePower 3500 fra Igo med sig. Den kan let få liv i MP3-afspilleren, mobilen, PDA'en, digitalkameraet eller, hvad det nu må være, der strejker, hvad enten man er på vej ned ad pisten eller på den kinesiske mur.
www.igo.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere