Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 7. januar 2005.


Til alle dem, der fik en iPod i julegave
Er lyden for svag i ens iPod, og vil man dele sin musikglæde med andre, er dette lige sagen. Bose Sound Dock er en specialdesignet højtaler til iPod eller iPod Mini. Den har en fantastisk lyd, og alt styres let og behændigt med fjernbetjeningen. Dimensionerne er 30,26 x 16,89 x 16,47 cm og den vejer 2,1 kg.
www.bose.com

Scan det hele
HP Scanjet 4670vp består af en gennemsigtig plade, som placeres på det objekt, der skal scannes. Den kan vendes op og ned, sættes op mod væggen, og der kan lægges ting på den. Scanner både dias og negativer. Alt sammen i 2400 dpi og med en farvedybde på 48 bit. Pris 1.303 kroner
www.hp.dk

Favoritten Archos
Med fem spillefilm, en sæson Simpsons og 3.000 mp3 sange i lommen er der masser af underholdning i sigte. Nogle ville kalde det for meget af det gode, men på en lang og grå vinterdag er det kun passende. AV420 giver med sin farve LCD skærm et super fint billede. Den kan foruden at optage og vise film, billeder, tv og afspille musik også kobles til computeren.
www.archos.com

Med smag for detaljer
Med Sony Ericssons S700i får brugeren langt om længe både billedbehandling, medie og telefon med stil. Den er mobil på den ene side og kamera på den anden og det hele virker smidigt, da den er drejelig. Fungerer også som radio og mp3 afspiller.
www.sonyericsson.com

Til de lange køreture
Perfekt til bilejeren, der vil have alt og lidt til. Kenwood KVT-925DVD er en multimedieboks til bilen med både dvd, cd, wma, mp3 og dvd-r/+r/rw. Denne komplette løsning har dertil også DTS, Dolby Digital og Pro Logic II. Forstærkeren yder 4 x 50 watt plus en kanal på 45 watt. Syvtommer-skærmen er trykfølsom og fjernbetjening indgår også.
www.kenwoodeurope.com

en lækker lille sag
Finnerne er bedst! - andet er der ikke at sige. Der er ingen andre, der laver så avancerede ure med så mange funktioner som dem. X9 er en lille computer til håndleddet, som giver brugeren GPS (med plads til 50 ruter), højdemåler, fartmåler, kompas, barometer og termometer.
www.suunto.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere