Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 17. december 2004.


Udskriv billederne derhjemme
Med Canons fotoprinter pixma ip 8500 får man en god kvalitet på sine billeder. Ud over en fin printerhastighed, A4-foto på ca. 35 sek er der otte farver, som giver udvidet farveområde. De gennemsigtige blækbeholder kan udskiftes separat, hvilket er et plus på omkostningssiden. Fungerer sammen med PictBridge-kompatible kameraer. Pris 3.599,- kroner.
www.canon.dk

Når bilkørsel bliver til videospil
Det lyder som noget, der kunne foregå i Japan og ganske rigtigt. Her har Sony udviklet bilnavigationen en tand yderligere. 3D-navigatoren NV-XYZ fås med både dvd- og cd-afspiller, kortlæser til Memorystick og Compactflash, f.eks til trådløst netværk. Dansk pris kendes ikke, men i Japan koster den, hvad der svarer til 12.000,- kroner.
www.sony.co.jp/xyz

Blackberry 7100V
Ud over at være en e-postmaskine er Blackberry 7100V også en mobil med farveskærm, Bluetooth og hele molevitten.
www.vodafone.com

Nokia viser vejen
Med den nye Nokia 9500 Communicator får man en af de største mobile enheder. Ud over et stort farvedisplay og tastatur får brugeren adgang til e-mail, kalender, browser og oprettelse af dokumenter, regneark og præsentationer. Kan kobles til stort set alle netværk via trådløs LAN-kapacitet og højhastighedsoverførsel med GPRS og EDGE. Alt i alt den perfekte løsning til erhvervsmanden på farten.
www.nokia.com

Nyd julefilmen på fladskærm
Flade tv skærme er et hit i Danmark og hvorfor ikke også købe et dansk design? Amitechs nye model med 32" bygger på LCD-teknologien og har en opløsning på 1366 x 768. Den har selvfølgelig også stik som en computerskærm, så den kan anvendes som skærm direkte fra en pc. Model 940 med 32" koster 14.999 kroner.
www.amitech.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere