René Stockner forlader toppost

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 12. november 2004.


René Stockner forlader stillingen som global produktchef for Microsoft Business Solutions Navision-system for at blive administrerende direktør for Giritech.

job
Endnu en af de gamle Navision-topchefer forlader Microsoft. Denne gang er det René Stockner, der er globalt produktansvarlig for Navision-systemet. Dermed er der kun to tilbage af den oprindelige Navision-direktion på fem.
René Stockner forlader Microsoft Business Solutions for at blive administrerende direktør for purunge danske Giritech, der udvikler sikkerhedsteknologi.

At gøre en forskel
Giritech har Vækstfonden og Nordic Venture Partners i ryggen.
Som forklaring på skiftet fra et af verdens rigeste selskaber til et lille firma, der endnu er afhængig af venturepenge, nævner René Stockner de tanker, der opstod i kølvandet på Microsofts opkøb af Navision.
- I en sådan situation vil man nok altid tænke sin situation igennem en ekstra gang. Hvad er ens stærke sider, hvad er ens svage? Hvad har igennem årene givet de største arbejdsmæssige glæder? Hvor ønsker man at være om fem ti år, siger René Stockner og fortsætter:
- Det skal være sjovt at gå på arbejde, og man skal føle, at man bidrager væsentligt.
Blandt de rigtig gode perioder fremhæver René Stockner tiden, da han stod i spidsen for at etablere Navision på det amerikanske marked.
Stockner, der er civilingeniør og har en ph.d. i databasesystemer, har fået en del tilbud, men "de har ikke passet ind i den formel, jeg havde sat op". Det blev først alvor, da Giritech henvendte sig.

Udbytte af salg
- Min entreprenørånd passer godt sammen med Giritech-
teamet. Men at jeg vover springet hænger naturligvis også sammen med, at jeg fik lidt ud af Microsofts opkøb af Navision, så jeg står friere til at gøre, hvad jeg brænder for, siger René Stockner.
Fra den tidligere Navision-direktion er nu kun udviklingsdirektøren og finansdirektøren tilbage. Preben Damgaard gik først, siden Jesper Balser og nu Stockner. Preben Damgaard er i øvrigt medlem af bestyrelsen for Giritech.

Billedtekst:
René Stockner siger farvel efter 17 år på Navision-fronten, men pointerer, at han stadig har fuld tiltro til produktet og til Microsofts planer for produktet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere