HP går supersize med HDX18 og HDX16

Efterfølgerne til HP's kolonorme "drage" er klar. De er skrumpet, men er stadig i den helt store bærbar-klasse. Og nu er de danske priser og specifikationer klar. Se dem her.

Selvom de små mininotes sælger stort, så oplever HP også en efterspørgsel på store kraftige bærbare.

Derfor er HP Danmark fra midt i november klar med modellerne HDX16 og HDX18. HDX-navnet stammer oprindeligt fra HP's HDX "Dragon" (se vores anmeldelse her). Et 20 tommers slæbbart monster på hele syv kilo.

De nye modeller er dog knapt så massive og mere i stil med normale bærbare. Således vejer den største model, kaldet HDX18, lige over fire kilo til trods for, at den er udstyret med en 18,4 tomme skærm.

HDX18 bruger en Intel Core 2 Duo T9400 processor på 2,53 gigahertz, kommer med fire gigabyte DDR2 ram, 64 bit Windows Vista, en 18,4 skærm på 1.920 x 1.080 pixels, som er drevet af et Nvidia 9650M GT grafikkort. Det sidste er lidt en skam, da 9650M GT ikke er i helt samme klasse som resten af maskinens specifikationer.

Lageret består af to 250 gigabyte harddiske, og der er tænkt på HD-fans, som kan nyde film i høj opløsning fra det indbygget Blu-Ray-drev. Desuden er der indbygget tv-tuner og hi-fi højttalere fra Altec Lansing med subwoofer.

Både HDX16 og HDX18 er i handlen fra midten af november. HDX16 koster fra 10.999 kroner, mens HDX18 starter på 12.999 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere