Download: Gratis alternativ til Photoshop

Hvis du ikke gider kaste penge efter Photoshop, så findes der et gratis alternativ. Gimp er netop blevet opdateret med nye funktioner, så det bedre kan matche betalingsversioner. Download programmet her.

Det koster ikke noget at få fingre i et godt billedredigeringsprogram. Og nej, vi tænker ikke på at downloade programmer ulovligt.

Der findes nemlig flere gratis alternativer til de populære versioner af Photoshop.

Helt fremme i feltet finder vi open source-programmet Gimp, og det lyder umiddelbart som noget kun for nørder. Men faktisk er programmet ganske udmærket, og det giver dig nogle af de samme værktøjer, du kender fra betalingsprogrammer. Gimp er endda på dansk.

Du kan foretage simple rettelser til dine billeder som at klone bumserne væk fra fætter Allans fjæs, og samtidig har du mulighed for mere avancerede manipulationer ved hjælp af lag.

Nyhederne i Gimp 2.6 er blandt andet bedre mulighed for at markere ting på et billede med Free Select-værktøjet, og penslerne har også fået en overhaling.

Selv om Gimp 2.6 er et rigtig godt billedredigeringsprogram, kan det ikke komme op på siden eller slå den professionelle Photoshop. Men som et gratis alternativ får brugeren mange af de funktioner, som kendes fra billedbehandlingsprogrammer, der normalt koster penge.

Du kan downloade og prøve Gimp 2.6 her.

Husk også at besøge vores omfattende download-sektion hvor der er masser af gode og gratis programmer, som du kan smide på din pc.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere