De fem fedeste topmobiler

Er livet for kort til gennemsnitlige mobiltelefoner med tvivlsomme kameraer, dårlige netforbindelser og alt for meget plastik, så vær klar med dankort, kalender - og måske lidt tålmodighed. Her er fem fede mobiltelefoner.

De fem fedeste topmobiler

Hvis du enten har bagdelen fuld af penge eller kun går efter high-end mobiltelefoner, så klikker du sikkert hurtigt forbi artikler med billige mobiler eller telefoner, der kun byder på triste
to megapixel-kameraer.

Men dette efterår kan nemt komme til at kræve en svær beslutning, hvis du overvejer at investere i en dyr, lækker og funktionsrig mobiltelefon, for der er mange muligheder.

Og enten kan du få dem allerede, eller også går der ikke længe, før de ligger i udstillingsmontre i butikkerne og lokker.

Her er fem fede mobiltelefoner, der kan få tusindkronesedlerne til selv at kravle ud af din pung.

Se telefonerne på de næste sider.

Nokia N96

Efterfølgeren til den populære Nokia N95 har selvfølgelig fået navnet N96, og forventningerne er tårnhøje.

Heldigvis er der ikke så længe til, at vi finder ud af, om de bliver indfriet, for Nokia N96 kommer til Danmark den 13. oktober og forhandles af 3, Sonofon, Telia & TDC.

N96 forventes at koste omkring 5.200 kroner uden tilskud.

Telefonen har et 2,8 tommer display, GPS (og tre måneders navigationslicens til Norden), N-Gagespil, musikafspiller, fem megapixel kamera, 16 gigabyte intern hukommelse - som kan udvides til 24 gigabyte - og indbygget DVBH-teknologi, der gør det muligt at se live tv.

Du kan læse mere om Nokia N96 her.

Sony Ericsson Xperia X1

Sony Ericsson har skabt en helt ny high-end mobilserie, Xperia, der skydes i gang med X1, der kan fås i danske butikker fra uge 44 (27. oktober - 2.november).

Men hvad er det så egentlig, man kan få? X1 har 3,2 megapixel kamera, autofokus og videooptagelse, og derudover byder telefonen på FM-radio, 3D-spil, videoopkald, aGPS, Bluetooth, HSDPA og WiFi.

Mobilen fylder 110 x 53 x 16,7 millimeter og vejer 145 gram. Du kan læse mere om Xperia X1 her.

Samsung Omnia i900

Kan dit budget holde til, at der ryger knap 5.000 kroner til en mobiltelefon, så kan du få Samsung Omnia i900.

Top-mobilen fra Samsung er spækket med funktioner og har blandt andet en 3,2 tommer stor trykfølsom skærm, et fem megapixel kamera, indbygget GPS, FM-stereoradio, 16 gigabyte hukommelse, HSDPA, Bluetooth, WiFi (b/g) og mulighed for at tilpasse din egen startmenu (med widgets).

Samsungs super-mobil vejer 120 gram og måler 112 x 57 x 12,5 millimeter.

Mobilen har en sensor, så skærmen automatisk roterer, alt efter hvordan mobilen bliver holdt, og TouchWiz giver mulighed for at kunne bruge fingeren på skærmen til at navigere med.

Læs mere om Omnia i900 her.

HTC Touch Pro

HTC's Touch-serie byder blandt andet på Touch Diamond, men toppen af poppen er dog Touch Pro, der har trykfølsomme features, en 2,8 tommer skærm og 3,2 megapixel kamera med auto-fokus.

Telefonen vejer 165 gram med batteri og måler 102 x 51 x 18,05 millimeter. Integreret GPS, WiFi og tv-funktioner er også blandt funktionerne.

HTC Touch Pro kan købes nu, og du kan tjekke nyeste priser
her og læse mere om telefonen her.

Garmin nuvifone

Ja, den er god nok. Den amerikanske GPS-producent Garmin har valgt at kaste sig over mobilbranchen og kommer med Garmin nuvifone, der er en mobiltelefon med GPS - eller en GPS med mobiltelefon…

Telefonen har en 3,5 tommer stor trykfølsom skærm og kamera.

Telefonen fungerer som en personlig navigator, og hvis man placerer den i sin dockingstation i bilen, tænder den automatisk GPS'en og aktiverer navigationsmenuen.

Garmin nuvifone har blandt andet en feature som 'Where am I', hvor brugeren øjeblikkeligt finder ud af, hvor vedkommende er, og hvor langt der er til nærmeste hospital, restaurant med mere.

Garmin nuvifone skulle oprindeligt være kommet i tredjekvartal i år, altså nu. Men telefonen er udskudt, og rygter siger, at vi først skal forvente den i første halvdel af næste år.

Læs mere om nuvifone her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere