Amazons nye, bedre og billigere Kindle

Verdens største onlinebutik har annonceret tredje version af sin populære e-bogslæser. Kindle er nu mindre, bedre og kommer i en billigmodel kun med Wi-Fi.

Godt nyt til alle læseheste! Amazon har netop annonceret en helt ny version af e-bogslæseren Kindle. Den nye model er 21 procent mindre, 17 procent lettere og har en seks tommer stor E-Ink-skærm med 50 procent bedre kontrast, der er i stand til at vise og vende de virtuelle sider hurtigere og med skarpere skrifttyper.

Som noget helt nyt for Kindle, så kommer e-bogslæseren nu med indbygget Wi-Fi, så du kan downloade bøger, aviser og magasiner via dit hjemmenetværk eller den superhurtige forbindelse nede på caféen.

Den nye Kindle kommer i to versioner; den ene har kun Wi-Fi, mens den anden også har et 3G-modem til de stunder, hvor du ikke kan finde et gratis Wi-Fi-hotspot. Se dem her hos Amazon.

Danske priser

De to nye gadgets koster henholdsvis 139 og 189 dollars, men der skal også betales toldafgifter og moms, inden du får pakken leveret til hoveddøren. Derfor skal vi danskere aflevere i alt 199,98 dollars for Wi-Fi-modellen mens den lidt dyrere storebror med 3G koster 262,48 dollars. I øjeblikket står dollaren i 5,7 kroner.

Danske brugere af Kindle har adgang til cirka 420.000 engelsksprogede bøger samt et udvalg af amerikanske, britiske og internationale aviser og magasiner. Amazon har ambitioner om at tilføje dansksprogede bøger til Kindle-butikken, men grundet vores lille sprogområde, så står vi ikke forrest i køen.

De nye Kindle-maskiner kan bestilles i enten grå eller hvid
og kommer begge med fire gigabyte hukommelse, hvoraf tre gigabyte kan bruges til indhold. De klarer også PDF- og DOC-filer samt et væld af billedformater og MP3. Slukker du for de trådløse forbindelser, så lover Amazon op til én måneds batterilevetid på en fuld opladning.

Kindle på din telefon eller pc

Har du en iPhone, iPod Touch, iPad eller Android-mobil, så kan du også installere en Kindle-app på dem og få adgang til dine indkøbte bøger der. Amazons WhisperSync sørger automatisk for, at du altid starter fra, hvor du sluttede sidst du læste i bogen.

De nye Kindle-maskiner kan forudbestilles allerede nu og kan leveres fra den 27. august. Amazon tilbyder også en større Kindle DX Graphite-model med 9,7-tommer skærm til knapt 3.000 kroner inklusiv fragt til Danmark - den har vi snart en anmeldelse klar af.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere