Avatar billede Slettet bruger
09. august 2014 - 18:08 Der er 2 kommentarer

Opladning af batteri via transformator

Hej.

Jeg står med et nyt logitech computeranlæg, som jeg ønsker at isætte 2 batterier i af 12 volt. Jeg ved at der inde i anlægget sidder en transformator, som spytter 24 volt ud. Mit spørgsmål går derfor på, hvis jeg nu sætter mine to 12 volt's batterier i serieforbindelse, og tilslutter dem de 2 ledninger fra transformatoren, der leder de 24 volt, vil mine batterier så blive brændt af når jeg forsøger at lade på dem via transformatoren?

vh Oskar Petersen
Avatar billede Poko1 Ekspert
09. august 2014 - 20:20 #1
Ja hvis du gør det uden Ensretter og hvis du så bruger en Ensretter då skal du være klar på at spændingen stiger med kvadratrod 2 altså bliver 1,41 gange højere.
Avatar billede Slettet bruger
09. august 2014 - 20:39 #2
Tusind tak for det.

Det kan jeg så hurtigt regne ud ikke kan fungere. Er der en anden måde jeg kan få sat de to 12 volts batterier i anlægget, når forstærkeren deri skal have 24 volt?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester