Avatar billede m0lle Nybegynder
29. oktober 2013 - 20:15

Hvilken skal jeg vælge? Galaxy Note 10.1 LTE vs. Galaxy note 10.1 2014?

Hej alle,

I et stykke tid har jeg været på udkig efter en tablet og er omsider kommet frem til, at det skal være en Samsung, hvilket nok var givet på forhånd, da tv og mobiltelefon er fra Samsung. Jeg er stødt på et "dilemma" mellem, om jeg skal vælge:
- Samsung Galaxy Note 10.1 LTE (kr. 4000,-): http://www.edbpriser.dk/tablet/samsung-galaxy-note-101-lte-16-gb-3g-4g-graa-id-7200250.aspx

- Samsung Galaxy Note 10.1 2014 (kr. 5600,-): http://www.edbpriser.dk/tablet/samsung-galaxy-note-101-16-gb-3g-4g-sort-id-7673742.aspx?q=samsung+galaxy+note+10.1

Alt afhænger selvfølgelig af mine behov og da jeg ikke har haft en tablet før, så er mine behov rimelig begrænset. Men, det jeg er kommet frem til er:
- Præstationer i forbindelse med min studie (forelæsninger, m.v.).
- Skal bruges til læse pdf, word, m.v. på og kunne tage notater på den - gerne, som jeg kan understrege.
- Skal kunne afspille videoer i høj kvalitet (gerne 720p og opefter).

Da der er installeret de fleste apps, som jeg skal bruge, vil jeg ikke nævne dem her. Hvad jeg selv har fundet frem til, så afhænger det lidt af, hvad jeg selv vil give for enheden. Der er som sagt 1600,- til forskel (udover hardwaren i enhederne) og kan ikke rigtig se, hvad jeg skal med den fra 2014 frem for den anden. Og dog, så er jeg jo i forvejen oppe i en høj prisklasse og derfor vil det ærgre mig i sidste ende, at jeg ikke gav lidt ekstra for at få det bedre.

Håber nogen kan hjælpe mig med at træffe det endelige valg.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester