Avatar billede Nynne-T Nybegynder
04. juni 2013 - 12:01

Band logo

Hej :-)

Jeg spiller bas i et band ved navn "Fude," som spiller en blanding af funk og pop med undertoner af jazz. Vi har været ude og spille lidt forskellige steder og folk er ret vilde med os så vi tænkte at vi snart evt skulle have et visitkort og der kræver det jo blandt andet et logo. Vi har prøvet at designe lidt forskellige logo'er men det er svært at finde noget der er simpelt men virkelig fanger, så derfor tænkte jeg at jeg lige ville søge råd herinde. Når vi er ude og optræde har vi fire kasser hvor hver enkelt bogstav fra Fude er på hver enkel kasse og vores beklædning er bukser, skjorte og så har vi hver en flot velour butterfly i vores egen farve. Vi har det også ret skægt sammen og gør meget ud af vores performance. Så farverig plus optimistisk band. 
Så hvordan kan et logo se ud til et funk/pop/jazz/farverig-spillende band? (som sagt gerne enkel)

Mvh

Nynne Tworek
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester