Avatar billede NBAKK Nybegynder
18. februar 2013 - 12:25 Der er 1 kommentar

Windows aktivering

Hej,

Jeg forsøgte at indtaste min produktnøgle, da beskeden kommer frem at "N is not a valid character", hvilket er lidt forvirrende, da det står i min Windows 8 produktnøgle. Er der nogen som kan hjælpe? Det ville betyde RIGTIG meget!

Mvh.
Nathalie
Avatar billede Slettet bruger
18. februar 2013 - 13:11 #1
Desværre fungerer Microsoft tvungne aktivering meget dårligt.
Min legale nøgle blev også afvist. Jeg kontaktede per telefon Microsoft support. En medarbejder der læste så en lang række kode tal op for mig. Jeg skulle så for hvert tal (eller bogstav) svare med et fra min computer aktivering. Aktiveringen lykkedes, og medarbejderen var flink at tale med, men alligevel, det er uaceptabelt at gøre kunderne så megen ulejlighed.
Det kommer til at se sådan ud:
A: 184321
B: 703762
og fortsætter ned til H. Husk at gemme den kode, så du selv kan skrive den ind igen, hvis du skal geninstallere win8.

Win8 er, efter min og mange andres mening, et skod program. Men du kan få start knappen tilbage med Classic sheel. Og så kan du enda vælge mellem XP of win7 knappen.http://sourceforge.net/projects/classicshell/
Du kan læse om Classic sheel her:http://www.pcworld.dk/art/222163/tilpas-windows-8-efter-din-egen-smag?page=4
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester