Avatar billede adionditsak Nybegynder
09. juni 2012 - 14:55

Sælger gennemarbejdet og klargjort ide

Hej

Jeg har desværre ikke tid til at gøre min idé til virkelighed da jeg har mange andre ting igang, men jeg vil mene at den er 99% sikker på at kunne sælge.

Det drejer sig om min butikken "IT Boghandelen".

Vi ejer disse fantastiske domæner, som er gode for SEO:
itbøger.dk
itboeger.dk
itboghandel.dk
itboghandelen.dk

Facebook side:
https://www.facebook.com/ (...)

Vi har aftalen i orden med O'Reilly så vi kan få bøger fra Pragmatic, Microsoft og O'Reilly fra distributør i england (EU). Der skal bare skrive informationer ned, underskrives, og sendes ind og så kan der sælges fra et par dage efter.

Der er også mulighed for supply on order hvis dit budget er lavt, hos distributøren der gør det svært at tabe penge - det vil sige at hvis en kunde bestiller en bog kan du bestille fra distributøren til de omkring 40-60% billigere du får bogen end den koster når du sælger den.

Webshoppen er ikke lavet, men tilfældgivis er jeg webudvikler så her vil jeg kunne hjælpe jer.

Hvis du som jeg også mener at denne forretning er ret sikker, så vil jeg gerne høre fra dig på aarvik92@gmail.com så kan vi snakke videre om pris og så videre.

Venlig hilsen
Anders
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester