Avatar billede jbn4700 Nybegynder
14. maj 2012 - 13:48

Kan ikke spille LAN med MAC efter Windows reinstallering

Jeg spiller ofte FlatOut2 sammen med 3 andre, hvor to af dem har MAC og den sidste har Windows 7 ligesom mig. Vi spiller fra bærbare, og den ene opretter et WLAN, og dermed kan vi spille LAN i spillet.
Men efter jeg har reinstalleret Windows 7, så kan jeg ikke være med i LAN. Hvis ham med Windows laver en bane, så kan jeg gå ind i den. Men når jeg er inde i en bane, så kan dem med MAC ikke gå ind i den, og omvendt.

Det er meget mærkeligt, og er ellers normalt rigtig godt inde i sådan noget, men kan simpelthen ikke finde ud af hvad det kan skyldes. Har prøvet diverse ting med mit anti-virus og firewall, og opsætning i WLAN. Men lige lidt hjælper det.

Håber virkelig der er nogen der har en løsning!!

På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester