Avatar billede louiseha21 Nybegynder
13. maj 2012 - 11:38 Der er 4 kommentarer

Hvornår havde økologien sin "debut"??

Hej,

Er der nogen her som kunne fortælle mig, hvornår (årstal) man rigtig gik op i økologiske fødevarer, som fx. is, madvarer mm.?
13. maj 2012 - 12:19 #1
Hej

Egentlig debut omkring økologi er svær at datere. NOAH havde allerede i 1960'ere egentlige tiltag på økologi, men det var ikke så kendt i offentligheden. I '70'erne begyndte de egentlige miljøforeninger at dukke op (nogle eksisterer endu (check deres hjemmesider)) og i 80'erne begyndte den alminedlige befolkning at blive mere bevidst på miljøet, en udvikling som senere har eskaleret til det vi kender i dag.

Lovgivningen har så søgt (i større eller mindre omfang at følge med: Eksempler: Lov om  tilsætningsstoffer (E-farverne), dato-mærkningen ), men her må du kontakte justitsministeriet for at få år (og / eller) dato. De har en fin INFO-afdeling.

Men læge her mærke til, at lovgivningen har her "BARE" søgt at følge med udviklingen. Fødevareindustrien har stadig en stærk LOBBY (læs: professionelle folk, som skal påvirke bestemmende politikere til netop at vælge DERES interesse-felt(er)) i og på tinge - det samme gælder MEDICIN-industrien (men det er en anden historie - som, når du får den opgave, da kan spørge om (hehe)...

KRistian (som har nok med at LOBBY'e sine omgivelser...)
Avatar billede 220661 Ekspert
13. maj 2012 - 13:09 #2
Avatar billede 220661 Ekspert
13. maj 2012 - 13:09 #3
Læs global økologi.
Avatar billede 220661 Ekspert
31. maj 2012 - 08:53 #4
Kan vi få en tilbagemelding?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester