Avatar billede micporn Nybegynder
27. marts 2012 - 11:13

Hotmail problemer?

Jeg har de sidste par dage haft problemer med at åbne mapper i hotmail, jeg har ikke problemer med at logge ind, mrn når jeg er kommet ind og vil åbne en mappe stgår timeglasset bare og kører rundt for evigt?
Jeg er scannet for virus og min hastighed er download hastighed 50,41 Mbit!

Jeg har fået oplyst at jeg ikke kan få en hurtigere hastighed her hvor jeg bor i Thailand/Bangkok men er hastigheden ikke OK?
Jeg har Windows Wista 64 Bit Basic tror jeg nok det.

Jeg venter spændt på at høre fra en som forhåbentligt kan hjælpe, fordi jeg har nogle vigtige papire i mine mapper som jeg meget gerne skulle kunne printe ud når tid er?

Mvh
Michael Andersen
michaeltandersen@net.telenor.dk
og så har jeg en micporn@hotmail.com men kan ikke i disse dage se hverken mails eller indhold i mapper men hvorfor ikke?
Nonthaburi Bangkok
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester