Avatar billede fredskov Nybegynder
19. november 2011 - 21:04 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Feedback! fredskov.com hva skal beholdes og hva skal scrappes!

Hey folks

Jeg startede for nogle dage siden et større project: At lave fredskov.com om! Jeg havde selv en del betænkelser omkring siden, samtidig med jeg havde en del ting der manglede at blive uploadet, og generelt bare manglede et projekt i min fritid.

Så jeg satte mig ned og startede med at skrive en problemformulering at arbejde ud fra, og begyndte ellers at skrive ned. Jeg besluttede at jeg ligeså godt kunne få noget bruger-feedback nu hvor jeg var i gang, og tænkte her var stedet at få det.

Selve indholdet på siden vil blive omskrevet, så hva jeg umiddelbart mest er interesseret i, er konstruktiv kritik af brugbarheden af siden.

På forhånd STORT tak!

PS: Jeg har i samme anledning oprettet et åbent spørgsmål på den tilknyttede facebook side, med mulighed for selv at tilføje svar. Det ville være langt det nemmeste for mig at holde over blikket der, men i skal selvføgelig være velkommen til at nøjes med at smide et svar her :)

Hjemmeside: www.fredskov.com
Facebookside: www.facebook.com/fredskovdotcom
Spørgsmål på facebook: http://www.facebook.com/questions/220943504644803/
Avatar billede pstidsen Novice
19. november 2011 - 23:49 #1
Hvorfor skal menupunktet "Codename: Derry" åbnes i et nyt vindue/fane?

Synes du skal have en scrollbar. F.eks. min far scroller altid i baren og ikke med musen. Derudover er din side heller ikke helt optimeret til Opera. Her virker scrollfunktionen modsat (mærkeligt...?). Har testet i IE, MF og GC og her virker det fint. Du kan måske løse optimeringsproblemet vha: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.fredskov.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
Avatar billede pstidsen Novice
19. november 2011 - 23:53 #2
Mht. link på logo, så er det ikke noget at spørge om på FB. Det er STANDARD og SKAL være der! Det kan heller ik være så svært...
<a href="http://www.fredskov.com/">
<img src="logo.gif" width="752px" height="102px">
</a>
Avatar billede fredskov Nybegynder
20. november 2011 - 00:02 #3
Den med scrollbaren er også på min egen problem stilling jeg har sat mig selv, og er også løst på nuvlærende tidspunkt i det nye udkast :)

Det med link på logo derimod er en ting jeg vil tilføje!

Mht. Codename Derry er det tænkt som en underside, men den vil også blive omskrevet. Selve tekst indholdet skal ændres, samt at der mangler at blive uploadet 64 billeder til siden også.

Jeg takker dig mange gange for at tage tiden til at se siden igennem :)
Avatar billede akela Nybegynder
27. november 2011 - 03:11 #4
Jeg synes du skal overveje hele det grafiske udtryk af siden, inklusiv logo, da jeg ikke syndes stillen ikke passer sammen med den stil, du har i din portofolie, samt de vector billeder du har på facebook. Stilen på siden og logoet, er en rå og grungy stil, mens vector billederne på facebook virker mere fantasy, og portofolien igen en helt tredje stil.

Hvad din stil er skal jeg ikke kunne sige, men syndes du skulle tænker over det. Jeg kan rigtig godt lide dine vector billeder, så du kunne måske hente lidt inspiration i dem, og ellers prøv at se på http://ndesign-studio.com/ kunne være du kunne hente noget inspiration der.
Avatar billede fredskov Nybegynder
27. november 2011 - 16:22 #5
Takker igen for feedback :)

Jeg giver dig ret, i en mindre grad. Men jeg køre ikke én enkelt stil og derfo vil det egengtlige jeg skal arbejde med være at få noget mere uploaded.

Og så skal mit generalle førstehånds indtryk også arbejds med på siden, men det er blevet korregeret på min nye side - som jeg forøvrigt stærkt regner med går live 1/1/12 :)
Avatar billede fredskov Nybegynder
04. december 2011 - 23:11 #6
Den nye side er live på www.fredskov.com - det blev lidt tidligere end forventet, men en tidligere arbejds kollega skal til møde i morgen med en der muligvis kan give mig en praktik plads :)

- Feedback er stadig velkomment
Avatar billede fredskov Nybegynder
03. januar 2012 - 14:24 #7
Lukker tråden - tak til dem som hjalp
Avatar billede pstidsen Novice
03. januar 2012 - 16:03 #8
Og hvorfor skulle vi ikke have points?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester