Avatar billede RoyalGamerDK Nybegynder
08. oktober 2011 - 11:12 Der er 2 kommentarer

Jeg søger ny Gaming computer

Hejsa bloggere. Da min gamle pc er blevet en del forællet og har meget svært ved at trække de helt nye spil såsom Crysis 2, Gears of War og lignende ønsker jeg at købe en ny. Jeg har kigget lidt på denne her: http://www.sharkgaming.dk/silent-shark-brutality-i5-edition.html

Jeg er ikke den ultimative gamer men jeg vil gerne høre jeres mening.

Tak på forhånd!
Avatar billede Blueeyez Mester
08. oktober 2011 - 13:10 #1
Jeg ville nok skifte dens graffikkort med ati hd 6950.. den er generelt bedre på alle områder, dog bruger den os 50W ekstra strøm men den taber kun i pixel og det er kun 1% ellers er den bedre med 25 - 35% se mere her -> http://kortlink.dk/9qt3

Hvis du skal køre 32 bit system så er de 4 gb ram rigeligt, men hvis du vil ha 64 bit system på den så ville jeg vælge 8 gb.. (Det vil du kunne få væsentligt mere ud af)
Avatar billede tobrukDk Novice
08. oktober 2011 - 13:25 #2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester