Avatar billede plippert Nybegynder
17. februar 2011 - 12:10 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Custom validering på www.emailmeform.com

Er der nogen der kender www.emailmeform.com som kan svare mig på, om man kan skrive sine egne valideringsbeskeder i systemet? Jeg kan ikke finde det... Jeg vil hellere end gerne opgradere til Plus plan...


Håber der er een der kender systemet, som ved noget.


Tak på forhånd :)
Avatar billede pstidsen Novice
17. februar 2011 - 12:14 #1
Hvis du er ude efter en kontaktformular, så er den her super nem, god og gratis: http://kimludvigsen.dk/programmer-internet-kompozer-trin-php.php#kontaktformular

Hvis du bruger den så se: http://www.eksperten.dk/spm/931324
Avatar billede plippert Nybegynder
17. februar 2011 - 12:47 #2
den kan vist ikke helt det jeg har brug for - sorry.
emailmeform.com er et komplet formular-system, hvor man meget nemt opretter formularer med felter, moduler osv. Alle udfyldte formularer bliver gemt i database, og man kan eksportere data til ex. excel. Det eneste jkeg mangler i formularen, er at kunne oversætte validerings-teksterne... Har skrevet til deres support, men håbede, at der var noget der vidste det her og nu :)
Avatar billede plippert Nybegynder
04. marts 2011 - 12:17 #3
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester