Avatar billede gqo Nybegynder
02. januar 2011 - 10:30 Der er 1 kommentar og
1 løsning

onboard lan

I bundkort GA-GC230D med atom 230 er jeg temmelig sikker på at der er en hardwarefejl i den indbyggede lan, den viser i (ubuntu) afbrudt connection - dvs. kabel fejl, men der er ikke noget i vejen med kabel eller øvrige udstyr, testet på anden opstilling, men kort,  kan man finde ud af om der er en fejl på lan i bundkortet?? pft. >Gert
Avatar billede claes57 Ekspert
02. januar 2011 - 11:02 #1
tag en anden harddisk (en, der må slettes til test).
installer windows på den (tilsluttet dit gigabyte-board) - hvis det heller ikke kan komme på nettet, så er lan-port defekt.
I så fald ville jeg nok tilkøbe en lille usb-dongle med (trådløst) lan (tjek lige mht ubuntudriver før køb).
Avatar billede gqo Nybegynder
02. januar 2011 - 12:20 #2
Tak for den hurtige svar, ja det er en mulighed, det vil jeg prøve for test, men er dog ikke interesseret i trådløs lan.

Pft. Gert
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester