Avatar billede ferbian Nybegynder
30. november 2010 - 19:19

Microsoft Forefront Remote Desktop Hjælp

Hejsa. Først og fremmest vil jeg gerne undskylde hvis denne tråd er blevet smidt det fuldstændig forkerte sted. Men tænkte dette problem nok kunne passe bedst her.

Jeg sidder pt. med et skoleprojekt hvor jeg har ansvaret for at sætte en firewall op ved hjælp af Microsoft Forefront TMG 2010 versionen. Opgaven stiller desideret ikke krav til en remote desktop forbindelse efter hvad min hukommelse nu engang tillader mig bedst at huske. Dog pga. vejret vil vi gerne være sikre på at vi kan arbejde på vores lille netværk i vores gruppe uden at vi skal bekymre os om at komme bagud fordi vi ikke kan komme op til skolen / der er sne-lukket.

Anyway, mit problem er at jeg kan ikke få oprettet en Remote Desktop forbindelse til de interne servere.

Firewallen er sat op til at være et 3-legged system. En DMZ zone med Web/FTP serveren. Internal zonen med Exchange, 2 DHCP/DNS domain controllere og en klient. Og selvfølgelig den external side.

Problemet er dog at jeg kan kun, og der understreges, kun oprette Remote Desktop forbindelse fra den external side ind til min Firewall. Jeg kan ikke komme længere ind i netværket uden at den fortæller mig der er problem med at oprette forbindelse. Jeg kan teknisk set godt komme ind til den på den måde at jeg kan fange log-on skærmen hvor jeg skal skrive bruger og password. Men jeg kan ikke få den til at komme ind til hvor jeg skal logge på selve serveren i remote desktop vinduet. Dvs jeg kan ikke oprette forbindelse til nogle af de andre servere udover Firewallen.

Dog(!) kan jeg oprette en remote desktop forbindelse imellem de interne computere. Dvs jeg kan remote desktoppe fra den ene DHCP/DNS Domain controller til den anden og omvendt.

Jeg har haft min lære til at kigge på det. Han kan heller ikke se sig ud af hvorfor den ikke kan gøre det. Access rollerne er specificeret sådan at den teknisk set skulle kunne virke. Og når man prøver at oprette forbindelse til serverne via remote desktop er der absolut INGENTING der bliver logget til at kunne læse sig frem til en fejl. Og ja loggen virker, fordi den reportere successfulde DNS queries når serverne prøver at gå på nettet (for at teste netværket tydeligvis).

Hjælp?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester