Avatar billede Slettet bruger
25. oktober 2010 - 22:11 Der er 1 kommentar og
1 løsning

"CAPI_Worker Module" - fejlmeddelelse

Hej eksperter.
Hver gang jeg starter min bærbare computer op (HP dv5-1095eo, Vista 32-bit Home Premium 6.0.6002 Service Pack 2 Build 6002), får jeg den meddelelse at CAPI_Worker Module ikke kunne starte korrekt, og Windows lukker programmet ned.
Herefter popper "Windows hjælp og support" med en side om Forhindring af Datakørsel (DEP - Data Execution Prevention på engelsk).
Jeg har selv været inde og slå DEP fra ved at skrive bcdedit.exe /set nx AlwaysOff i cmd. Jeg gjorde dette da jeg skulle installere et spil. Herfter genstartede jeg, og skrev bcdedit.exe /set nx AlwaysOn. Dette har imidlertid ikke hjulpet, så DEP er stadig slået fra og nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre. Håber i kan hjælpe mig.
Avatar billede Slettet bruger
28. december 2010 - 00:24 #1
Hjæææælp.
Det driller stadig, og DEP gør nu at jeg ikke kan opdatere Java :(
Avatar billede Slettet bruger
31. maj 2011 - 23:35 #2
No answer :(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester