Avatar billede nallenilfisk Nybegynder
15. september 2010 - 10:24 Der er 1 løsning

Hjælp til iMac

Hey alle eksperter.

Jeg ville gerne have en mac til at arbejde grafisk på og har hørt rigtig godt om iMac til det formål, jeg regner med at ville have en 21,5" skærm og med dem kan man få 2 forskellige hos apple, men hvad er den store forskel?

Så vidt jeg kan se er der forskel på grafikkort, processor og på
pladsen. Men gør den smule mere processor og et lidt bedre grafikkort den store forskel??

http://store.apple.com/dk/browse/home/shop_mac/family/imac
Avatar billede Slettet bruger
16. september 2010 - 12:22 #1
Hej

Har lige stået med samme valg og var ikke i tvivl om, at det skulle være den store. For det første fordi den kan opgraderes til en endnu bedre processor (i5, 3,6 GHz), for det andet fordi forskellen på grafikkortene bestemt ikke er ubetydelig, når man skal arbejde med Photoshop cs4, som jeg skal. Den ekstra plads havde jeg ikke brug for, men det følger jo med.....:-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester