Avatar billede hare Nybegynder
03. juni 2010 - 02:37 Der er 1 kommentar

LOGIN!

Hej alle,

Jeg stiller måske nok et spørgsmål som sikkert går igen her inde, (men har prøvet at se lidt i forum, uden held) men jeg har et (trådløst) netværk jeg gerne vil dele, med øvrige beboere på vejen, jeg har en super router med en ordentlig rækkevide så det eneste jeg nu mangler er en slags login, routeren understøtte ganske rigtig Gæstenetværk, men ønsker enlig en "Hjemmeside med login, password og brugernavn"..

Netværket / SSID skal være synligt for alle, uden kode..

Men første gang man prøver at tilgå et website skal der komme en login side frem, ligesom i gamle dage med Telia, TDC osv. med kundernummer og adgangskoder?

Nogen der har forstand på hvordan sådan noget laves?
Avatar billede moddi100 Seniormester
03. juni 2010 - 08:14 #1
Du kan kigge på følgende system:

http://www.antamedia.com/hotspot/

Prøv at downloade trial. Her kan du oprette individuelle brugere og selv definere hvor meget download de skal have. De behøver ikke betale, selvom det måske lyder sådan på hjemmesiden.

Derudover er der også mulighed for auto-login, hvilket er noget du nok skal bruge.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester