Avatar billede Bjarkdans Nybegynder
10. april 2010 - 23:06 Der er 1 kommentar

HP Backup

Heeey eksperten :D

Jeg har problemer med mine filer jeg har genoprettet idag ;) Når jeg prøver at åbne et billed skriver den ugyldigt billed? Hvis i har prøvet det og har fundet ud af hvordan det kan fixes eller noget som gør at man idet mindste kan åbne disse filer, vil jeg meget gerne have noget hjælp! Den skrev at genopretningen var færdig og var gennemført uden fejl! ;) Derfor undrer det mig meget ;)Det er som om jeg ikke har nok rettigheder til at åbne mine filer, den vil nemlig heller ikke åbne Office filer :/ Kan i ikke fortælle mig hvordan man får ekstra rettigheder til alle filer??? :D

Venlig hilsen
Bjarke
10. april 2010 - 23:42 #1
Under hvilket OS/Styresystem:
Win98, ME, W2000, XP, Vista, Win7, OS/2, Unix, Linux, ... ?

...genoprettet... - pga hvad ? Med hvilket program ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester