Avatar billede kasmort Nybegynder
26. februar 2010 - 03:32

hjææææælp til scalc regneark.

hjæææælp til scalc regneark
Hej.

jeg skulle høre om der var en ekspert der ku hjælpe mig med en formel eller hvad det nu kaldes. jeg skal bruge en der gør følgende:

hvis drop down(række#1) er mulighed 1, skal beløb(række#2) ganges med 3 og skrives i felt (c3) og 1/3 af beløbet skrives i felt (række#4)
hvis drop down(række#1) er mulighed 2, skal beløb(række#2) divideres med 3 og skrives i felt (række#3) og 3 gange beløbet skrives i felt (række#4)

drop down mulighederne står i et seperat ark.

som i kan se har jeg lavet en dropdown ud fra en celle range. jeg ville gerne at hvis jeg valgte den ene mulighed regnede den tallene ud på en måde, og hvis jeg valgte en anden mulighed så ville den så regne ud på en anden måde. hvis det kan lade sig gøre, ville jeg gerne hvis den automatisk valgte det næste tal i den rækker som dropdown menuen er i, da der 60 rækker hvor den skal kunne regne de samme ting ud.

jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig.
på forhånd tak.
Kasmort
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester