Avatar billede avoliciouz Nybegynder
06. februar 2010 - 18:44 Der er 2 kommentarer

Software til webcam

Hej eksperter!
Håber I kan hjælpe mig med mit problem. Jeg var i Fona tidligere i dag, og købte et "SlimLine Webcam Pro" - Lavet af Trust. ( dette: http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=16476 ).

Da jeg kom hjem rev jeg webcam'et ud af pakken, og fik sat det parat. Dog finder jeg ud af, at der ikke følger noget software med! Dvs. at man kun kan bruge det til msn/Skype-videosnak. og IKKE til at lave film med.

Jeg ville høre jer, om der findes et godt program (universelt) til webcam-filming? et program så man kan få det optagede klip over i "Windows movie maker" efterfølgende?
På forhånd tak.
06. februar 2010 - 19:41 #2
Generelt: Jeg bruger denne til overvågning -> http://www.yawcam.com/ - ganske smart !!!

http://www.hsinlin.com/software/webcams.html
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester