Avatar billede jps6kb Novice
17. december 2009 - 13:11 Der er 1 løsning

e-conomic API

Hello all,

Hvordan kommer jeg i gang med e-conomics API? Jeg har en konto derinde, men kan bare ikke finde deres API. Evt. eksempler kunne også være fedt. Nogen fra kan hjælpe?
Avatar billede tue_skaarup Nybegynder
17. december 2009 - 23:54 #1
Hej

Documentationen for e-conomics API finder du via denne side http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/moduler/api - se links i sidens højre kolonne til udviklingspakke, vejledning og dokumentation.

Har du brug for hjælp til at komme i gang og få svar på spørgsmål, er e-conomics API forum (engelsksproget) en god mulighed: http://apiforum.e-conomic.com/.

Endelig er der liste over eksisterende integrationer samt firmaer der tilbyder assistance med integrationsudvikling her: http://www.e-conomic.dk/integration/.

Tue Skaarup
e-conomic international a/s
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester