Avatar billede justincase1089 Nybegynder
11. december 2009 - 16:32

Transparens i webbrowser

Hej Eksperter

Er er en som jeg er ret sikker på ikke kan knækkes og I er den sidste mulighed. Jeg har en winform applikation. I den vil jeg placere flere webbrowser kontroller ovenpå hinanden. Hver web browser kontrol er navigeret til forskellige sider hvor alt det hvide skal vises som transparent så man i princippet kan se flere web sider der lapper ind over hinanden på en gang. Jeg kan ikke få det til at virke med webbrowsere direkte på formen. Jeg kan imidlertid godt få det til at virke ved at placere hver enkelt browser i en winform for sig selv og så sætte en BackgroundColor og TransparencyKey på forment til hvid, men det duer ikke at have web browserne til at svæve rundt på alle mulige forms separeret fra min moder form.

MVH
  Justin Case
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester