Avatar billede szaabi Nybegynder
18. november 2009 - 21:43

PHP forum -> excel eller sharepoint

Hej drenge

jeg startede et test forum op som skulle bruges i virksomheden, lige for at se om det var en god ide. Det var det og nu skal dette forum nu implementeres i Sharepoint som ledelsen har valgt at poste en masse penge i. Foraet blev oprettet på freeforums.org og i dag er der et par hundrede indlæg som vi nu skal have over i sharepoint.

Jeg har så få en backup af mit forum. Backuppen består af en sql fil og to mapper fyldt med php og html filer. Jeg tror tanken er at det bare skal drag and droppes direkte over til min egen server som har et php forum installeret. Dette er dog ikke tilfældet :(

Mit spørgsmål er så, kan jeg trække nogen som helst form for tekst af denne sql fil? Og kan denne eventuelt laves om til noget som er let at smide ind i sharepoint?

Jeg håber mit indlæg gav mening.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester